Gaudeix del mar 

Et proposem un dia de navegació en un veler clàssic, amb grup, parella o família, navegarem per la costa mediterrània, sortint del Club nàutic situat al petit poble de Garraf fent travessa per conèixer els encants d’aquest litoral.    

El litoral del Garraf permet poder fondejar en alguna de les seves cales, (Cala Morisca,…) on poder fer uns banys, prendre un aperitiu i gaudir en grup d´un dia inoblidable.    

A prop del nostre port, tenim a escasses 5 milles, la singular vila de Sitges,  podent amarrar en el seu exclusiu port (Port Aiguadolç) i gaudir de la gastronomia d´alguns del seus atractius restaurants.    

Totes les sortides s´organitzaran a mida del que precisis, no dubtis en posar-te en contacte, ens agrada poder ser part del teu projecte.  

Les sortides es faran amb el nostre veler Andrea, es tracta d´un Mistral 33, veler clàssic construït per l’astiller Hallberg Rassy.  El Mistral 33 és un disseny d'Olle Enderlein. Prescindint de les regles de regates, va dissenyar un pot de creuer de fàcil maneig al mar. La cabina té un menjador combinat amb una llitera al costat oposat. Disposa de sis lliteres. Amb una superestructura de fusta de caoba envernissada i coberta de teca, el mestral és un vaixell per a aquells que aprecien fines i delicades línies i una exquisida fusteria. Es van construir des de l'any 1.966 fins a l'any 1975 un total de 216 unitats.